Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 april 2017, 6:13

Steekpartij tijdens feest in partycentrum in Westervoort

Laatst bijgewerkt: maandag 12:01 uur

WESTERVOORT – Zondagavond is een persoon zwaar gewond geraakt bij een steekincident aan de Dorpsstraat in Westervoort. Tenminste twee personen zijn aangehouden, waaronder de vermoedelijke dader.

 

In Partycentrum Maksim was een bruiloft gaande, buiten het centrum is bij een ruzie een persoon neergestoken en met onbekend letsel naar het St. Radbout ziekenhuis te Nijmegen vervoerd.

 

De vermoedelijke dader is door de politie aangehouden en naar het bureau in Arnhem vervoerd voor verhoor, een tweede persoon werd al eerder door de politie afgevoerd, de reden hiervoor is onbekend.

 

Naast een grote inzet van tenminste zes eenheden van de politie, een ambulance en de rapid responder, traumahelikopter en GHOR is het team Forensische Opsporing ter plaatse geweest voor nader onderzoek. De politie heeft getuigen en betrokken geïsoleerd en verhoord, de FO doet onderzoek en brengt sporen op het plaats delict in kaart.

 

De opgeroepen traumahelikopter is geland op industrieterrein IJsseloord II in Arnhem. Het slachtoffer is per ambulance naar de rendez-vous plek vervoerd. De trauma arts is met de ambulance meegegaan richting St. Radbout ziekenhuis in Nijmegen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.